Po roce opět staré známé firmy pořádají konferenci MS Fest (letos jde už o osmý ročník). A pokud mne paměť neklame, tak se letos vůbec poprvé bude konat nejenom v Praze, ale I v Brně a Ostravě.

Vstup na konferenci je zdarma a podrobnější informace a registraci najdete na www.ms-fest.cz.

Termíny a místa konání konference jsou:

Jako obvykle nebudu chybět, a to hned se třemi přednáškami, na které vás tímto zvu:

Novinky ve webovém vývoji ve Visual Studiu 2013

Visual Studio 2013 je na spadnutí. A přináší řadu novinek i pro webové vývojáře: vylepšení HTML editoru, novou (a konečně víceméně použitelnou) výchozí šablonu pro webové projekty v rámci iniciativy "one ASP.NET", lepší integraci Azure Web Sites, vylepšení NuGetu, publikování, lepší orientaci v kódu a celou řadu dalších. V této přednášce si je stručně představíme a předvedeme.

Autentizace uživatelů v ASP.NET aplikacích

Prosté jméno a heslo pro autentizaci přestává stačit. Jak postupovat, když chcete svým uživatelům umožnit login pomocí Microsoft Accountu, Facebooku, Twitteru nebo jejich AD domény? Jak používat autentizační služby Windows Azure a třeba i vícefaktorovou autentizaci?

Windows Azure Pack - Azure u vás doma

Líbí se vám, co umí Azure Web Sites, ale nevěříte veřejnému cloudu americké společnosti? S trochou námahy (a větším množstvím počítačů) si můžete své soukromé "Azure Web Sites" rozjet sami ve vlastním data centru s volně dostupným balíčkem "Windows Azure Pack".