Tato akce není pro vás - ale přesto by vás mohla zajímat. Tato akce je určena pro lidi, kteří jsou sice pokročilými uživateli počítačů, ale nejsou programátoři. A chtěli by se naučit vytvářet webové stránky a aplikace.

Pokud čtete ASPNET.CZ, tak nejspíše této definici nevyhovujete a na semináři byste se nudili. Ale nejspíš máte nějaké známé, kteří se vás ptají "A co mám dělat, když se chci naučit programovat weby?". Já rozhodně ano a právě proto jsem se rozhodl uspořádat tuto akci.

Budu na ní vykládat samotné základy: jak funguje web server, co je to HTML a CSS, jeho syntaxe a základy... Poté se podíváme na ASP.NET Web Pages a psaní jednoduchých webových aplikací. Závěrem si představíme Azure Web Sites a proces nasazení na web server.

Seminář bude realizován formou výkladu a praktických cvičení. Každý účastník s sebou musí mít vlastní notebook s nainstalovaným Visual Studiem 2013 (stačí bezplatná Express edition). Podrobný návod k instalaci dostanou registrovaní předem e-mailem.

Vstup na akci je zdarma, ale podmínkou je předchozí registrace na webu Microsoftu. Tam také najdete podrobnější informace o obsahu kurzu.