Pro nedostatek lepších Microsoftem podporovaných možností jsem se s mohutným frfláním vrhnul na ASP.NET MVC. Pokud jste na tom stejně nebo se na to chystáte (a ono vám moc jiného nezbývá), připravil jsem pro vás dvě akce, které by vás mohly zajímat.

Vytvořil jsem dva třídenní kurzy, které si kladou za cíl vás – ASP.NET Web Forms programátory – uvést do světa ASP.NET MVC. Logicky na sebe navazují, ale fungují i samostatně.

Budoucnost ASP.NET, Razor a MVC pro Web Forms programátory

Termín: 15. – 17. února 2016, Praha – Letná**

Tento kurz vám pomůže smířit se s principy fungování MVC, ukáže vám šablonovací engine Razor a obecně vás přesvědčí, že to snad nakonec nebude tak zlé. Podrobnější osnovu kurzu najdete na webu DotNetCollege.

ASP.NET MVC pro mírně pokročilé

Termín: 21. – 23. března 2016, Praha – Letná**

Tento kurz je pokračováním předchozího. Pokud jste se už s MVC smířili zhruba v rozsahu předchozího kurzu, tento vám ukáže pokročilejší techniky a řešení praktických problémů, na které můžete při psaní ASP.NET MVC narazit. Podrobnější osnovu opět najdete na webu DNC.

Jak je ze shora uvedených odkazů zřejmé, spřáhl jsem se se svými dlouholetými kamarády Tomášem Hercegem a Tomášem Jechou a zapojil se do jejich projektu DotNetCollege. Kurzy tedy objednávejte přes výše uvedené odkazy. Kurzy budu školit i v Gopasu, ale tam zatím nebyly vypsány termíny.

Cena jednoho kurzu je 12 000 Kč + DPH, ale pokud při objednávce uvedete slevový kód ASPNETCZ, dostanete 15 % slevu.**